8.9 C
De Bilt
zondag, 29 mei 2022

Oliebollen voor ouderen in Eemnes

Eemnes – Medewerkers van de gemeente en vrijwilligers van Pax Kinderhulp Eemnes brengen ook dit jaar oliebollen en appelflappen langs bij 80-plussers in Eemnes. Met de actie wil de gemeente de ouderen een hart onder de riem steken.

Oliebollen en appelflappen

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma bracht vanochtend bollen en appelflappen bij de heer en mevrouw Nap. Het echtpaar hielp zelf ook 36 jaar lang als vrijwilliger mee met de bollenactie van Pax Kinderhulp.  Wethouder Wilma de Boer-Leijsma: “Het coronavirus vraagt veel van de maatschappij en van de mentale weerbaarheid van onze inwoners. Ook dit jaar zijn de feestdagen anders vanwege de lockdown. Vooral ouderen kunnen door minder contacten en minder activiteiten zich eenzamer voelen. De oliebollenactie is een mooi voorbeeld om aandacht voor elkaar te hebben.”

Pax Kinderhulp

De bollen worden samen met een oudejaarsgroet van de gemeente bezorgd. Met de aankoop ervan steunt de gemeente de traditionele oliebollenactie van Pax Kinderhulp. Wethouder Wilma de Boer-Leijsma: “Laten we omkijken naar mensen in onze omgeving die in coronatijd extra aandacht nodig hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio