15.1 C
De Bilt

Open G-hockey hockeytraining bij LMHC

In Laren opent hockeyclub LMHC op 24 september haar deuren voor G-Hockey. Het is de Nationale Sportweek! Deze week laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is ook het thema van de Nationale Sportweek.

Het is een uitgelezen kans om eens kennis te maken met deze leuke sport, voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Wees vooral welkom om mee te sporten en plezier te maken.

G-Hockey

LMHC verzorgt al ruim 20 jaar G-hockey met veel succes. Eén van de belangrijkste overwegingen om te beginnen was dat de kinderen deel zouden uitmaken van een club, waar zowel kinderen met een beperking als kinderen zonder beperking spelen. Zo was het mogelijk voor hen om sociale contacten op te bouwen en te sporten in teamverband.

Tijdens de Nationale Sportweek nodigt de hockeyclub kinderen met een beperking uit voor een open training. Wethouder Flip de Groot opent de training om 14.00 uur. Kom dus gezellig langs om mee te sporten en actief aan de slag te gaan. Rond 15.30 uur sluiten we af met een hapje en drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio