23.3 C
De Bilt
maandag, 15 augustus 2022

Oplevering graffitiproject skatebaan Eemnes

Eemnes – Ongeveer 25 jongeren hebben de afgelopen periode gewerkt aan het graffitiproject bij de skatebaan in Eemnes. Op zaterdag 3 juli werd het resultaat gepresenteerd. Het project is tot stand gekomen via het programma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw. Het programma is bedoeld om jongeren te activeren om iets te betekenen voor een ander en daarbij te werken aan talentontwikkeling.

Graffitiproject

Samen met de jongeren heeft Versa een graffitiproject opgezet om de skatebaan bij het Huis van Eemnes op te knappen. Professionals van Dynamic Arts begeleidden de jongeren hierbij. De jongeren hebben workshops van professionals gekregen om hun creatieve vaardigheden te vergroten en hun eigen visie hierop tot stand te brengen.

Talentontwikkeling

Wethouder Wilma de Boer-Leijsma: “Binnen de gemeente Eemnes lag de focus vooral op talentontwikkeling op het gebied van creativiteit. En het resultaat mag er wezen! Ik hoop dat de jongeren hun creatieve vaardigheden verder gaan ontwikkelen.” De jongeren die hebben meegewerkt, ontvingen als beloning een goodiebag met creatieve middelen zoals stiften, potloden, schetsboeken en meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio