2.1 C
De Bilt

Burgemeester Pieter Broertjes toont voorzichtig optimistisch herstel

Hilversum – De behandeling in het ziekenhuis van Encefalitis (hersenontsteking) bij burgemeester Pieter Broertjes slaat aan. Er zijn tekenen van herstel en vooruitgang zichtbaar bij de burgemeester. De behandeling wordt voortgezet en zodra mogelijk wordt er gestart met de revalidatie. Het volledige herstel van de burgemeester blijft, volgens zijn artsen, onveranderd op minimaal twee maanden staan. 

Familie bedankt bewoners en belangstellenden

De familie heeft afgelopen weekend de Sint-Vituskerk bezocht en is diep geraakt door de vele kaarten, kaarsjes en bloemen die zij daar aantroffen. “We hebben alle kaarten meegenomen naar het ziekenhuis. De burgemeester wil iedereen ongelofelijk bedanken voor de vele steunbetuigingen. Elke steunbetuiging geeft de burgemeester, maar ook ons als familie, daadwerkelijk steun en kracht”, aldus de echtgenote van de burgemeester.

Kaartje aan burgemeester Pieter Broertjes

Bewoners kunnen nog steeds kaarten en brieven voor de burgemeester naar de gemeente sturen, postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Vanuit de gemeente geven wij tweewekelijks een update over het herstel van de burgemeester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio