16.1 C
De Bilt

Praat mee over wonen in Blaricum en Laren op 26 januari

Blaricum/Laren – De gemeenten Blaricum en Laren ontwikkelen een nieuwe Woonvisie. Deze geeft bijvoorbeeld antwoord op de vraag waar in de toekomst gebouwd kan worden en wat voor type (zorg)woningen nodig zijn in de dorpen. We nodigen u graag uit om hierover mee te praten tijdens een themabijeenkomst op donderdag 26 januari. De bijeenkomst is bedoeld als aanvulling op de online vragenlijst over het onderwerp : wonen.

De bijeenkomst is op donderdag 26 januari in de raadzaal van het gemeentehuis in Eemnes (Zuidersingel 1). U kunt tussen 19.30 en 21.30 binnenlopen. Om 20.00 uur is er een korte centrale toelichting.

Hoe wonen?

We graag met u in gesprek over belangrijke thema’s zoals duurzaamheid, zorg, vergrijzing en leefbaarheid. We zijn zeer geïnteresseerd in uw antwoorden op vragen als: Wat voor soort dorp willen we zijn? Voor wie willen we bouwen? Hoe kunnen we zorgen voor betaalbare woningen voor senioren en starters? Hoe kunnen we creatief omgaan met de schaarse ruimte in de dorpen? Welke uitdagingen zien we voor de bestaande woningen?

Vervolg

Blaricum en Laren gebruiken de resultaten van de vragenlijst en de opbrengst van de inloopbijeenkomst als bouwstenen voor de nieuwe Woonvisie. Dit is een gezamenlijk document dat door de gemeenteraden zal worden vastgesteld en beschrijft op welke wijze wonen, duurzaamheid en leefbaarheid samenhangen in het toekomstperspectief van beide dorpen.

uc?id=1KRHdSqRTsQGqbW66CizXXj7l6Y8Wvaq7
Beeld woon(zorg)visie Laren. Foto: gemeente Laren

Meer informatie

Meer informatie is  vinden op www.laren.nl/woonvisie en www.blaricum.nl/woonvisie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio