27.9 C
De Bilt

Sjors Sportief en Sjors Creatief boekjes in Blaricum, Eemnes en Laren!

De basisschoolleerlingen in de BEL-gemeenten hebben de nieuwe flyer van Sjors Sportief en Sjors Creatief ontvangen, de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim vijftig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis. Het is het vijfde schooljaar op een rij dat de BEL-gemeenten via BEL Sportief & Gezond het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbiedt. 

Van freerunning en turnen tot en met zangles en dansen; dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in BEL-gemeenten ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. 

Kennismaken met sport en cultuur 

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de BEL Sportief & Gezond in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Buurtsportcoach Enzio Veraart in opdracht van de BEL-gemeenten: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen al vijf jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeenten te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden. En in de meeste gevallen is het nog gratis ook.” 

De Sjors Sportief en Creatief-formule 

In ruim 130 gemeentes in Nederland heeft de Sjors-formule zich al bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden. 

Inschrijven voor activiteiten 

Inschrijven voor de activiteiten kan via de website www.sportplezierbeginthier.nl. Enzio: Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen.” 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio