1.7 C
De Bilt

Sport- en spelweek georganiseerd in Huizen tijdens zomervakantie door Sport Advies Groep

Er komt toch een sport- en spelweek in de zomervakantie voor kinderen uit Huizen. Na goed overleg tussen de Kindervakantieweek en Sportief Huizen is het Sport Advies Groep gelukt om een uitgebreid programma samen te stellen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Wethouder Maarten Hoelscher: “Samen met wethouder Roland Boom heb ik gekeken naar mogelijkheden om zo’n week binnen de begroting van de Buurtsportcoaches te realiseren. Ik ben enorm blij dat we kinderen, die om welke reden dan ook niet op vakantie kunnen, toch een mooie sport- en spelweek kunnen aanbieden.”

Organisatie sport- en spelweek

Deze sport- en spel week vindt plaats van 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus en wordt georganiseerd door Sport Advies Groep. Het programma zal vergelijkbaar zijn met het leuke en afwisselende programma dat de Kindervakantieweek tot drie jaar geleden aanbood. Door een gebrek aan vrijwilligers heeft de Kindervakantieweek dit jaar van de organisatie moeten afzien. “De Kindervakantieweek was door corona in 2019 voor het laatst. Het was altijd een groot succes voor zo’n 200 kinderen uit (de omgeving) van Huizen. Veelal kinderen die door omstandigheden niet met hun ouders of verzorgers op vakantie kunnen. Met de sport- en spelweek die eraan komt hebben deze kinderen toch een week vol activiteiten en plezier”, aldus Maarten Hoelscher. 

Inschrijving en kosten

Het volledige programma en informatie over de manier om in te schrijven is binnenkort te vinden op www.huizen.nl/sport en op de facebookpagina Sportief Huizen, www.facebook.com/SportiefHuizen. De kosten voor deelname aan deze week zijn 40 euro per kind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio