25.7 C
De Bilt
woensdag, 29 juni 2022

TRI HUIZEN zoekt enthousiaste vrijwilligers om grootste triathlon uit het Gooi tot succes te maken

Huizen – “Zonder enthousiaste vrijwilligers voor TRI HUIZEN is het heel lastig om een succesvolle triathlon te organiseren.” Peter Korzelius, als voorzitter Stichting Triathlon Huizen verbonden aan TRI HUIZEN, steekt direct van wal over ‘zijn’ wedstrijd die op 5 juni plaatsvindt. “We hebben al een hoop van die enthousiastelingen, maar kunnen er zeker nog extra gebruiken.”

TRI HUIZEN

TRI HUIZEN, voorheen de Triathlon van Huizen, is al tientallen jaren een begrip in de regio en jaarlijks staan er honderden atleten aan de start om een triathlon te volbrengen. De organisatie draait op vrijwilligers. “Mensen die het leuk vinden om samen met ons een geweldig event te organiseren. Samen genieten van de heerlijke sfeer, de prachtige sportieve prestaties en natuurlijk de gezelligheid van het team. We doen dit echt mét elkaar; dat maakt het zo leuk om een steentje bij te dragen aan TRI HUIZEN.”

Aanmelden als vrijwilliger kan heel eenvoudig via https://trihard.nl/vrijwilligers/. “We zoeken vrijwilligers voor verschillende taken. Zo hebben we mensen nodig die het verkeer regelen, die atleten de weg wijzen, die helpen bij de registratiebalie, eten en drinken aan de atleten aanbieden op het parcours of bij de finish en helpen met het op- en afbouwen van het evenemententerrein. Bij het aanmelden als vrijwilliger mag je natuurlijk altijd aangeven wat je het leukste vindt om te doen.”

Leuk extraatje

Een leuk extraatje voor de vrijwilligers die helpen, is dat zij zelf een gratis startbewijs krijgen voor één van de andere wedstrijden van TRI HARD Series. Deze triathlons worden georganiseerd in Almere, Amsterdam, Lelystad, Rotterdam en Nijmegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio