21.6 C
De Bilt

Voedselbank krijgt cadeaubonnen met een totaalwaarde van € 500,- uitgereikt

Blaricum – Patricia van Berkel van de Stichting Voedselbank Gooi en Omstreken krijgt van Wethouder Gerard Knoop op woensdag 7 april cadeaubonnen uitgereikt met een totaalwaarde van € 500,-. Dit deed de wethouder namens de heer Niks (winnaar vrijwilligersprijs 2020).

Voedselbank

De heer Niks heeft ervoor gekozen om de Blaricumse kinderen van de Voedselbank in het zonnetje te zetten! Er is per kind een cadeaukaart beschikbaar gesteld ter waarde van € 25,-.

Wethouder Gerard Knoop: “Wat een mooie besteding van het prijzengeld. Deze organisatie is onmisbaar en de Blaricumse kinderen van de Voedselbank verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Met de cadeaukaart kunnen de kinderen zelf een cadeau uitkiezen naar keuze.”

Prijs vrijwilliger van het jaar

De heer Niks ontving op 22 oktober 2020 de waardecheque van € 500,-. De vrijwilliger van het jaar mag het prijzengeld besteden aan een eigen gekozen doel dat ten goede komt van de Blaricumse gemeenschap. De waardecheque is omgezet in cadeaubonnen. De heer Niks kon zelf helaas niet aanwezig zijn i.v.m. de coronamaatregelen, hij behoort tot de risicogroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio