12.7 C
De Bilt

Voorbereiding Nazomerfeest Laren in volle gang

Op 17 en 18 september 2022 vindt het Nazomerfeest Laren plaats. Een gezamenlijk initiatief van gemeente Laren en Bijzonder Laren. Dit gezellige feestweekend is er voor én door Laarders. Alle activiteiten en deelnemers zijn op de website www.nazomerfeestlaren.nl te bekijken.

Tijdens het weekend in september is er van alles te doen. Er is muziek, een doemarkt en er zijn workshops en sportieve activiteiten. Daarnaast kunnen bezoekers ook een modeshow van winkeliers van de Nieuweweg en een nazomermarkt bij het Papageno Huis bijwonen.

Activiteiten Nazomerfeest continue uitgebreid

Vanwege het enthousiasme bij de vrijwilligers vanuit verenigingen in het dorp worden de activiteiten voor dit weekend steeds uitgebreid. Het is duidelijk dat zonder vrijwilligers vele activiteiten niet kunnen plaatsvinden. Veel verenigingen zijn op zoek naar mensen die een handje willen meehelpen. Hiervoor vragen we ook tijdens het feest Laren aandacht.

Helpende handen zeer welkom

Voor het feest zelf zoeken wij dat weekend ook nog vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. We hebben mensen nodig voor coördinatietaken, die bij een activiteit toezicht willen houden en die bijvoorbeeld het plein voor de kerk willen versieren. Maar ook zoeken we verkeersregelaars die voor de veiligheid willen zorgen. Belangstellenden kunnen een mail sturen naar nazomerfeestlaren@gmail.com.

Voor Laarders door Laarders

Samen maken we er een geweldig dorpsfeest van! Want dat is het Nazomerfeest Laren, voor Laarders en door Laarders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio