7.8 C
De Bilt

Denkt u graag mee? Enquête over de participatievisie

Gemeente Hoeksche Waard nodigt inwoners, ondernemers en (vertegenwoordigers van) maatschappelijke organisaties uit om mee te denken over de participatievisie waar zij op dit moment aan werkt. Een participatievisie beschrijft de betrokkenheid van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij plannen en projecten van de gemeente. Via een onderzoek kunnen mensen aangeven wat zij graag terug willen zien in de participatievisie.

Enquête, Wie denkt mee?

De gemeente is benieuwd op welke manier mensen willen meedenken over plannen en projecten van de gemeente en over bepaalde beslissingen die de gemeente neemt. Sommige mensen denken graag vanaf het begin mee over plannen. Anderen vinden dat inwoners de gemeente ook van advies mogen voorzien omdat zij veel kennis hebben over een bepaald onderwerp. En er zijn mensen die liever pas meedoen met een project als de uitvoeringsfase van start gaat.

Participatievisie

Inwoners, ondernemers en (vertegenwoordigers van) maatschappelijke organisaties kunnen de enquête over de participatievisie invullen via www.gemeentehw.nl/enquete. De enquête loopt van 7 juli tot en met 12 augustus.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio