10.2 C
De Bilt

Gratis cadeaubonnen voor energiebesparende producten voor huurders en woningeigenaren

Hoeksche Waard Gemeente Hoeksche Waard biedt in samenwerking met het Regionaal Energieloket en HW Wonen weer gratis cadeaubonnen aan ter waarde van € 44,-. Met deze cadeaubonnen kunnen inwoners uit de Hoeksche Waard energiebesparende producten kopen, zoals radiatorfolie, tochtstrips en ledverlichting. Dit soort kleine aanpassingen in huis bespaart direct energie, verlaagt de energierekening en is goed voor het milieu. Naast woningeigenaren kunnen deze keer ook huurders een cadeaubon aanvragen. Vraag de cadeaubon snel aan, want op is op.

Het Regionaal Energieloket is het energieloket van gemeente Hoeksche Waard en biedt onafhankelijk advies aan woningeigenaren en huurders over het verduurzamen van de woning.

Hoe vraagt u de cadeaubon aan?

Per adres wordt 1 cadeaubon verstrekt. Heeft u nog niet eerder een cadeaubon aangevraagd, dan kunt u meedoen met de actie. Ga voor het aanvragen van een cadeaubon naar de website van het Regionaal Energieloket: regionaalenergieloket.nl/cadeaubon. Vul hier uw postcode in en klik op ‘cadeaubon aanvragen’. Vul uw gegevens in en kies of u de cadeaubon in een webshop of een fysieke winkel wilt besteden. U krijgt vervolgens de cadeaubon per e-mail of post toegestuurd.

Waar kunt u de cadeaubon inleveren?

De cadeaubon kunt u bij verschillende webshops en fysieke winkels inleveren. Kijk op regionaalenergieloket.nl/cadeaubon voor de deelnemende winkels en een lijst met producten waaraan u de bon kunt besteden.

Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW)

De gemeente biedt de cadeaubonnen aan vanuit de subsidie Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Deze subsidie vanuit het Rijk is bedoeld om inwoners te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in en aan de woning. Naast de cadeaubonnenactie worden er ook regelmatig informatiebijeenkomsten, inkoop- en buurtacties georganiseerd in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Kijk hiervoor op: regionaalenergieloket.nl/acties

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio