21.5 C
De Bilt

Recreatiemagazine gratis af te halen: ontdek de vele mogelijkheden in de Hoeksche Waard! 

Sinds vrijdag is het recreatiemagazine ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard‘ bij verschillende verspreidpunten gratis af te halen. In het magazine is informatie te vinden over het veelzijdige recreatieve aanbod in de Hoeksche Waard. Ga er op uit in de natuur, geniet bij één van de vele horecagelegenheden, koop lokale producten bij een boerderijwinkel of ga een dagje winkelen: het recreatiemagazine biedt inspiratie voor deze én veel meer activiteiten.

Boerderij de Kikkershoek is als Foodlablocatie één van de verspreidpunten van het magazine. Jeanet Dekker van de Kikkershoek ontving vandaag de eerste exemplaren van het magazine van wethouder Paul Boogaard (economie).

Uitvoeringsprogramma gebiedsmarketing

Sinds begin 2022 wordt het uitvoeringsprogramma gebiedsmarketing uitgevoerd, waarin activiteiten staan voor het promoten van de Hoeksche Waard op het gebied van wonen, werken en recreëren. Het recreatiemagazine is één van de manieren waarop vanuit gebiedsmarketing wordt gewerkt aan het bekend(er)maken van de recreatieve mogelijkheden. Wethouder Boogaard: “Met onder andere online campagnes bereiken we veel inwoners en bezoekers die we wijzen op het mooie aanbod in de Hoeksche Waard.

Offline inspiratie

Sommige mensen laten zich liever offline inspireren. Daar spelen we met het recreatiemagazine op in. Het is een mooi bewaarexemplaar geworden, waar tientallen lokale ondernemers aan mee hebben gewerkt. Samen laten we zien hoe mooi de Hoeksche Waard is en hoeveel we dagjesmensen én eigen inwoners te bieden hebben. Zeker met de afsluitingen van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel in het vooruitzicht raad ik iedereen aan: laat je inspireren en ontdek de vele leuke mogelijkheden op het eigen eiland! Je steunt daarmee ook nog eens onze lokale ondernemers.” 

Recreatiemagazine

Het magazine telt 72 pagina’s en biedt leuke tips voor iedereen. Van rustzoekers tot aan avonturiers. Van activiteiten voor kinderen tot aan overnachtingsmogelijkheden en fiets- en wandelroutes. Van cultuur, erfgoed en geschiedenis tot sport, spel, eten en drinken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden in de Hoeksche Waard.  

Afhaalpunten

Het magazine is gratis af te halen bij tientallen verspreidpunten, zoals de gemeentehuizen, inspiratiepunten (Oude Raadhuis in Oud-Beijerland en Foodlab Hoeksche Hoeve in ‘s-Gravendeel), Foodlablocaties, culturele-, natuur- en recreatieve organisaties en diverse winkeliers verspreid over de Hoeksche Waard. Het volledige overzicht van alle verspreidpunten is te zien op www.visithw.nl. Via deze website is het magazine ook online te lezen en te downloaden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio