12.6 C
De Bilt

Restaurant Binnenmaas binnenkort weer open 

Op vrijdag 30 juni tekenden wethouder Adriaan van der Wulp en Kaveh Idora, de overeenkomst voor “Exploitatie van Restaurant Binnenmaas”. Het restaurant heropent de deuren op 1 augustus 2023 voor vergaderingen, evenementen, bruiloften, feesten en partijen en voor groepsreserveringen. In het voorjaar 2024 opent het vernieuwde restaurant officieel haar deuren. Vanaf dat moment is het restaurant open voor het grote publiek.

Restaurant Binnenmaas

Wethouder Adriaan van der Wulp is zeer tevreden met deze nieuwe stap voor het restaurant. “Deze prachtige plek aan het water is uniek in de Hoeksche Waard. Ik vind het dan ook erg fijn dat Kaveh Idora het restaurant nieuw leven gaat inblazen. Iedereen kan straks weer genieten van een mooi stukje natuur onder het genot van een hapje en drankje.” Op de Instagrampagina van Restaurant Binnenmaas en de website www.restaurantbinnenmaas.nl kunt u de ontwikkelingen in de gaten houden. 

Na een Europese openbare aanbesteding is deze opdracht verstrekt voor een periode van 5 jaar met een verlengingsoptie van 5 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio