8.9 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

Expositie “Dromen van betere tijden”

Zuidwolde – Graag nodigen we u uit een kijkje te komen nemen bij de nieuwe expositie van de lokale kunstenares Vivien Nieuwenweg in het gemeentehuis Zuidwolde. De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis van 30 augustus 2021 tot en met 7 januari 2022.

Weer dromen met expositie

In deze tijd van hoop waarin we ons kunnen verheugen op meer vrijheden na de coronaperiode wil de kunstenares met haar werk ons weer laten Dromen van betere tijden met haar verbluffende eigentijdse werk. Laat u verwonderen, fascineren, troosten en vooral genieten van deze mooie en bijzondere werken.

Gemeentehuis

In het gemeentehuis kunt u ook haar artiststatement lezen, Vivien Nieuwenweg (22-12-81) is in 2013 afgestudeerd aan Academie Minerva te Groningen, als Autonoom Beeldend Kunstenaar. Ze heeft meerdere exposities op haar naam staan, meer informatie vindt u op haar website; www.viviennieuwenweg.com.

Vivien Nieuwenweg

Vivien Nieuwenweg: “Mijn werk is dromerig, fantasierijk, gevoelig en heeft een surrealistisch karakter. Het werkproces begint met fotograferen, schetsen, schilderen, verzamelen en voelen. Ik wil laten zien wat ik zie; een stukje magie of verwondering vastgelegd. Dit proces is nooit in een keer af wat zichtbaar is in de vele lagen van fotoknipsels, gezeefd papier, oude sieraden, dingetjes, schilderingen, borduursteken en tekeningen die door elkaar en over elkaar heen gaan. Je zou kunnen zeggen dat mijn werk een doorleefd karakter heeft. In mijn ogen is het een strijd tussen perfectie en imperfectie, zoals ons eigen bestaan.”

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio