8.8 C
De Bilt

Gemeente huldigt Fleur en Ruud Junior Nagengast

Beilen – Fleur en Ruud Junior Nagengast uit Beilen werden op maandag 16 juli gehuldigd door wethouder Erjen Derks voor hun prestaties in de wielersport. Broer en zus kwamen met familie naar het gemeentehuis en werden geprezen voor hun prestaties bij Nederlandse kampioenschappen.

Ruud Junior Nagengast

Ruud junior werd gehuldigd voor zijn titel Nederlands Kampioen Veldrijden in de categorie Jeugd (jongens, 12 jaar). Het kampioenschap haalde hij binnen in Hoogeveen . In het afgelopen seizoen heeft hij aan diverse wedstrijden meegedaan en goede resultaten behaald. Wethouder Erjen Derks roemde hem om zijn talent: “Je bent nog maar 12 jaar en hebt al mooie prestaties geleverd. Kampioen worden op de plek waar je altijd traint is natuurlijk helemaal geweldig. Ik wens je voor de toekomst heel veel succes en hoop dat ik je nog een keer mag huldigen”.

Fleur Nagengast

Fleur Nagengast is geen onbekende op het gemeentehuis in Beilen. Meerdere malen werd ze gehuldigd voor haar prestaties. Deze keer werd ze in het zonnetje gezet omdat ze eerste werd bij het Nederlands Kampioenschap tijdrijden op de weg in Bergen op Zoom. Hoewel Fleur een veldrijder is, doet ze ook regelmatig mee aan wedstrijden op de weg. “We vinden het mooi dat we je opnieuw mogen huldigen. Eerlijk gezegd zijn we de tel een beetje kwijt geraakt”, aldus wethouder Derks.

Huldiging

Speciaal voor de huldiging hadden broer en zus hun medaille en kampioensshirt meegenomen naar het gemeentehuis. Na lovende woorden van de wethouder waren er bloemen, een envelop met inhoud en gebak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio