16.3 C
De Bilt

 Gratis theatercollege 19 april 2023

Hoogeveen – Op woensdag 19 april vertelt professor Bernard Schols in een theatercollege ‘Voorkom ruzie bij de kist’ op een humorvolle wijze spraakmakende erfrechtelijke kwesties in theater de Tamboer in Hoogeveen. Dit theatercollege wordt gratis aangeboden door Alfa Accountants en Adviseurs, Scholten & Wilmink Notarissen en Varekamp Notariaat aan geïnteresseerden in de regio.

Niet alleen bestaat er veel onduidelijkheid over erven en schenken, ook kunnen veel problemen voorkomen worden door duidelijke afspraken en open communicatie.

“Als er erfenissen en schenkingen in het spel zijn, kan het soms leiden tot onenigheid tussen nabestaanden. Emoties lopen soms hoog op, maar je wilt voorkomen dat het uitmondt in ruzies bij de kist”, vertelt directievoorzitter Rudi Nijs van Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen en Emmen.

Theatercollege

Dat is ook de reden dat Alfa Accountants en Adviseurs, Scholten &  Wilmink Notarissen en Varekamp Notariaat de handen in een hebben geslagen en professor Bernard Schols hebben uitgenodigd voor een college in theater de Tamboer in Hoogeveen. Tijdens deze avond krijg je als toeschouwer informatie over het voorkomen van ruzie tijdens het nalatenschap, wat je kunt doen om de fiscus buiten de deur te houden, wat je vooral wel of niet in een testament zet. Ook wordt er gesproken over de rol van kinderen bij een testament. Geïnteresseerden zijn op 19 april van harte uitgenodigd om deze avond gratis te bezoeken. Je kunt je aanmelden via de website van de Tamboer. Let op: vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio