12.6 C
De Bilt

Minimarkt Bewust & Duurzaam op 1 juli bij ’t Huis

Meppel – Op 1 juli van 10.00 tot 14.00 is er een minimarkt bewust & duurzaam in de regio Meppel. Op deze markt vindt je allerhande producten en informatie over gezonde, bewuste en duurzame leefstijl. Met lokale aanbieders geven we een kijkje in de mogelijkheden rond lokaal gezond en eerlijk eten, eerlijke handel en gezonde leefstijl. Nieuwsgierig? Kom langs op de Ceintuurbaan 106 in Meppel.

Minimarkt

Deze minimarkt staat in het teken van de zomer. Met de lokale biologische tuinders komt er zomergroente en fruit op de kraam. Deze zijn uitstekend te combineren met heerlijke geiten- en schapenkaas. En wie weet een lekkere wijn van biologisch geteelde druiven. Naast eerlijk en lokaal eten vindt u informatie over de Permacultuurtuin Meppel en mogelijkheden voor een gezonde leefstijl en complementaire zorg.

Ook dit keer zijn er leuke cadeauartikelen te vinden zoals zoutsteen lampen en handycraft uit Pakistan en handgemaakt aardewerk uit de regio. Elke keer weer zoeken we naar initiatieven die u kunnen helpen om gezonder, bewuster en duurzamer te leven. Keuzes waarmee u bijdraagt aan een mens- én aardewaardige samenleving. Deze markten worden mogelijk gemaakt door www.bewustmeppel.nl, www.thuismeppel.nl en het sport- en preventieakkoord van de gemeente Meppel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio