14.7 C
De Bilt

Wethouder Doeven geeft startsein zwerfvuilactie

Dwingeloo/Westerveld – Wethouder Doeven heeft maandagochtend 25 maart 2019 het startsein gegeven voor de zwerfvuilactie die deze week gehouden wordt op veel scholen in de gemeente Westerveld. Dit jaar doen bijna 500 leerlingen van zes basisscholen in Westerveld mee aan de jaarlijkse zwerfvuilactie.

Het startsein werd gegeven bij de Storkschool in Dwingeloo. Een groot deel van Dwingeloo is veel zwerfafval armer door de actie. Wethouder Doeven liep met één van de groepen een ronde mee. Zelfs een sloot werd niet overgeslagen. “Mijn broek moet vanavond gewassen worden, maar de sloot is weer vrij van afval! Geweldig om te zien dat jullie met zo veel enthousiasme meedoen aan de actie. Élk klein stukje zwerfafval op ons deel van de route werd opgeruimd.”

zwerfvuilactie

De scholen die dit jaar meedoen aan de jaarlijkse zwerfvuilactie in Westerveld zijn: OBS De Singelier in Diever, OBS De Hoekstee in Vledder, OBS Burgemeester W.A. Storkschool in Dwingeloo, Kindcentrum De Vuursteen in Wapserveen en OBS Oosterveldschool in Uffelte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio