13.5 C
De Bilt

630 kinderen in Krimpenerwaard krijgen ook sinterklaascadeau

Krimpenerwaard – Dit jaar ontvangen ruim 630 kinderen in Krimpenerwaard die bekend zijn bij de welzijnsorganisaties stichting WON, SWOK-Midden, SWOS, Krimpenerwaard Intercultureel (KIC) en Stichting Leergeld Krimpenerwaard via Actie Pepernoot een prachtig sinterklaascadeau. Gemeente Krimpenerwaard heeft een financiële bijdrage geleverd om de kinderen van een cadeau te voorzien. Zo wordt 5 december ook voor kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen een leuk feestje.

Actie Pepernoot

De jaarlijkse Actie Pepernoot is een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp en is bedoeld om tijdens de feestdagen cadeautjes voor kinderen in armoede te verzorgen. Gemeente Krimpenerwaard wilde hen net als vorig jaar graag een extraatje geven en vroeg de welzijnsorganisaties en Leergeld om deze actie opnieuw te verzorgen. Met actiecodes van VD.nl konden de organisaties mooie sinterklaascadeaus bestellen en opsturen naar de gezinnen.

630 kinderen doen mee

Mark Schutjens, directeur-bestuurssecretaris van Stichting Leergeld is erg blij met deze geslaagde actie. “Het is de missie van Leergeld om elk kind mee te laten doen en juist tijdens de feestdagen is dit voor veel kinderen lastig. Dankzij Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp, KIC, SWOK-Midden, SWOS, WON, Leergeld, Gemeente Krimpenerwaard en de inzet van alle vrijwilligers, zijn we gezamenlijk weer een stukje dichter bij ons doel gekomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio