7.2 C
De Bilt

87 kilometer per uur te hard op N210 Krimpenerwaard met 2 kinderen in auto

Krimpenerwaard – Het moet toch tot enige verbazing hebben geleid bij de politie: 87 kilometer te hard rijden met 2 kinderen in je auto.. Dit gebeurde gisteren aan het einde van de middag rond 17.00 uur op de N210 bij de afslag Berkenwoude. Hier was de politie bezig met een snelheidscontrole.

87 kilometer te hard is

De lasergun van de politie registreerde een snelheid van maar liefst 167 kilometer per uur op de 80 kilometer weg. De auto zoefde voorbij aan de agenten, maar kon door collega’s verderop alsnog staande worden gehouden. De levensgevaarlijke snelheid van de bestuurder, werd direct bestraft met het invorderen van het rijbewijs. Maar daar bleef het niet bij.

Ook kinderen in auto

Bij de staandehouding zagen de agenten dat er ook 2 kinderen in de auto zaten. Gezien de gevaarzetting van het gedrag van de automobilist, besloot de politie ook melding te maken bij Veilig Thuis. Bij dit advies- en meldpunt worden ook zaken rondom kindermishandeling aangedragen. Op zijn minst minst zijn de kinderen in ernstig gevaar gebracht.

Afloop

Hoe dit verder af zal lopen voor de automobilist en de kinderen zal moeten blijken uit de vervolgstappen van onder andere de Officier van Justitie en Veilig Thuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio