-2.1 C
De Bilt

Aanrijding en aanhouding aan de Vijverlaan in Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Vanmiddag werden hulpdiensten opgeroepen na een aanrijding tussen twee auto’s. Dit gebeurde bij de T-splitsing van de Moderato en de Vijverlaan, tegenover OBS De Groeiplaneet. Beide auto leken elkaar frontaal geraakt te hebben bij één van de wielen. Hierdoor gingen bij beide bestuurders de airbags uit.

Sfeer onprettig na aanrijding

Aanwezig ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken, maar het bleek niet nodig één van hen voor verder onderzoek mee te nemen. De airbags hadden duidelijk hun werk goed gedaan. De aanwezige politie zag hoe één persoon zich nogal druk maakte om omstanders en fel reageerde op aanwezige fotografen. Dat maakte de sfeer wat onprettig en grimmig.

Bestuurder aangehouden

Hoewel nog onduidelijk is hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan en wie de schuldige partij was, heeft de politie toch één bestuurder aangehouden en meegenomen. Of dit met zijn gedrag te maken had, of er mogelijk andere zaken speelden kon nog niet worden bevestigd. In ieder geval moesten beide auto’s met een sleepwagen worden afgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio