Anthon Timm voorgedragen als lijsttrekker VVD Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van VVD Kring Krimpenerwaard hebben de leden Anthon Timm unaniem voorgedragen als lijstrekker van VVD Krimpen aan den IJssel voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Anthon Tim voelt ‘enorme energie om de kar te trekken’

“Ik voel een enorme energie om de kar te trekken in aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen in maart 2022.”, aldus Timm. “Sinds 2011, toen ik de politiek in stapte heb ik er meer en meer plezier in om het goede te doen voor de lokale gemeenschap.

Mensen met elkaar in contact brengen

Dat deed ik als fractielid, aansluitend als fractievoorzitter en dat doe ik nu als wethouder. Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik de kans krijg om inwoners, ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij allerlei zaken waar zij tegen aanlopen. Klein leed of grote problemen. Maar ook heb ik veel plezier om hen met elkaar in contact te brengen. Krimpen aan den IJssel is een prachtige gemeente met betrokken inwoners en mooie bedrijven. Daar mogen we trots op zijn.”

“Ik leer iedere dag bij”

Anthon Timm, lijsttrekker VVD Krimpen

Timm vervolgt: “Als je je eerste schreden zet op het politieke speelveld dan denk je dat je heel wat weet van heel veel onderwerpen. Gaandeweg merk je als raadslid en nu als wethouder dat zaken soms veel ingewikkelder en complexer zijn dan je in eerste instantie zou denken. Ik leer elke dag bij en dat doet mij goed. Hierbij ben ik trots op mijn fractie die bestaat uit goede, kundige en betrokken fractieleden. Ik voel mij gesteund en dat geeft me rust. Dat maakt mijn werk inhoudelijk makkelijker.”

Timm wil graag verder als wethouder

“Toen ik nog gewoon een inwoner was van onze gemeente dacht ik mijn dorp goed te kennen. Maar als je de politiek ingaat, dan kom je in aanraking met zoveel geweldige initiatieven, mooie projecten en inwoners die zich elke dag keihard inzetten voor de medemens. Daar word ik soms stil van. De positieve energie die daarvan uitgaat, is met geen pen te beschrijven. Ik ga mij na de verkiezingen wederom met hart en ziel inzetten om Krimpen aan den IJssel een stukje mooier, veiliger en beter te maken. Als raadslid, of als het mij gegeven is wederom als wethouder.”

Verkiezingsprogramma

“De VVD Krimpen aan den IJssel legt momenteel de laatste hand aan het verkiezingsprogramma waarin wij in heldere taal uitleggen wat wij de komende vier jaar willen betekenen voor onze gemeente. Hier zullen wij op korte termijn meer van laten horen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img