13.9 C
De Bilt

Arjan Neeleman lijsttrekker D66 Krimpen voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Krimpen aan den IJssel – De leden van D66 Krimpen aan den IJssel hebben unaniem Arjan Neeleman gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Arjan Neeleman zeer ervaren politicus

Afdelingsvoorzitter Kees van den Brink is blij met deze keuze: “Met Arjan Neeleman heeft D66 in Krimpen een zeer ervaren lokale politicus die zeker in staat is om het D66 geluid bij de kiezers over het voetlicht te brengen. We zijn blij dat hij bereid is om zich in te zetten om ook in de komende vier jaar in de gemeenteraad een rol te spelen. D66 kan en wil het verschil maken als het gaat om een Kleurrijk Krimpen waarin iedereen zichzelf kan zijn.”

Ambitie voor minimaal 2 zetels

De ambitie van Arjan is om met minimaal twee zetels in de nieuw te kiezen raad te komen: “De Krimpense politiek heeft een nieuw perspectief nodig: een eigentijdse visie op de samenleving waar ruimte is voor iedereen om zijn of haar leven in te richten naar eigen inzicht en waarin we naar elkaar omkijken zodat iedereen mee kan doen. D66 heeft zo’n visie en ik ga mij daar de komende jaren weer graag met alle energie voor inzetten.” aldus de nieuwe D66 lijsttrekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio