10.9 C
De Bilt

Auto in garagebedrijf vat vlam aan de Noord in Krimpen aan de Lek; 1 persoon gewond

Krimpenerwaard – Aan de Noord in Krimpen aan de Lek brak rond 16.00 uur een brand uit in een garagebedrijf. Omdat de melding een industriebrand betrof, werd door de veiligheidsregio direct hoog ingeschaald. Naast het korps uit Krimpen aan de Lek, werden ook wagens uit Bergambacht en en de Cobracutter uit Ouderkerk aan den IJssel opgeroepen. Het bleek uiteindelijk te gaan om een auto in het bedrijf die vlam had gevat.

Eigenaar garagebedrijf gewond

Woordvoerder van Veiligheidsregio Hollands Midden, Rogier van Voorden, liet ons weten: “De eigenaar van het garagebedrijf heeft getracht het vuur zelf te blussen, maar dit wilde niet lukken. Hij is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis vanwege flinke rookinhalatie.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse.

Van Voorden: “Na aankomst wist de brandweer de autobrand vrij snel te blussen en kon verdere schade in of aan het bedrijf voorkomen worden. De dijk is ter plaatse korte afgezet geweest voor het verkeer tijdens dit incident. Rond 17.45 uur is de brandweer met nacontroles begonnen.”

Over de oorzaak van de brand en de toestand van het slachtoffer kon de woordvoerder op dit moment niets zeggen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio