12.8 C
De Bilt

Een banenborrel bij Gemiva, locatie Fransezoom in Nieuwerkerk aan den IJssel op 23 juni

Heb je interesse in werk of stage in de gehandicaptenzorg? Dan ben je op 23 juni welkom op de banenborrel bij Gemiva Fransezoom. Tijdens deze informele bijeenkomst kun je in gesprek over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk.

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrel op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen”, vertelt Astrid Libochant, locatiemanager Fransezoom. “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen in de regio die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg: kom gewoon eens vrijblijvend praten. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken. De woonlocatie Fransezoom en activiteitencentrum IJsselhage kent vele mogelijkheden.”

Hidde kwam naar de eerdere banenborrel van Gemiva. Hij vertelt: “Meteen bij binnenkomst merkte ik dat er een warme en open sfeer hing. Ik wilde mij graag oriënteren op de mogelijkheden om binnen Gemiva aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken werd geluisterd naar wat ik wilde en werd meteen geschakeld naar de mogelijkheden voor mij. Snel na de banenborrel had ik een gesprek op locatie. Anderhalve week later ben ik aan de slag gegaan.”

Beeld: Gemiva

De banenborrel

Vrijdag 23 juni, 16.00-18.00 uur
Fransezoom 2-18, Nieuwerkerk aan den IJssel

Gemiva

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. Het is een organisatie waar je op basis van vertrouwen veel professionele vrijheid krijg en er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar: gemiva.nl/werkenbij/banenborrels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio