13.5 C
De Bilt

Benefietconcert International Justice Mission in Krimpen voor Mudraise

Krimpen aan den IJssel – Op D.V. vrijdag 22 juni a.s. wordt er een benefietconcert tegen moderne slavernij gehouden in de Rehobothkerk, Landerijen 1. De opbrengst is voor de International Justice Mission (IJM)ten behoeve van de Mudraise 2018.

Optredende muzikanten

Aan het benefietconcert doen de volgende muzikanten mee: het strijkersensemble Clever Strings o.l.v. Jan Hollanders, zangeres: Cisca Snel onder pianobegeleiding van Karin Snel-Riksman, orgel: Bert-Jan Ruissen, viool: Aniek Ruissen, dwarsfluit: Anne van Rijs, gitaar: Janette Otterspeer, piano: Sjaco Kaan. De avond begint om 20.15 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

International Justice Mission tegen moderne slavernij

De IJM is een mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor slachtoffers van moderne slavernij. Geweld, mishandeling, misbruik en mensenhandel komen wereldwijd nog heel veel voor. IJM helpt mensen die hiermee te maken hebben en brengt daders voor het gerecht.

Sponsor deelnemers Mudraise

De Mudraise, een parcours met obstakels van 3, 6 of 9 km door de modder, is een sponsoractiviteit van de IJM. Hier doen ruim 160 deelnemers aan mee, waaronder 33 Krimpenaren. Wilt u één van de Krimpense deelnemers sponsoren? Dat kan via https://mudraise.nl/jv-krimpen-a-d-ijssel of via  https://mudraise.nl/fam-ruissen-co  Voor meer informatie: 0180-551463? 06-53974879 of e-mail: mirjam.ruissen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio