21.8 C
De Bilt

Bewonersavond Krimpenerwaard op 27 mei over vervoer, veiligheid en parkeren

De gemeente Krimpenerwaard wil inwoners van Krimpenerwaard graag betrekken bij de toekomst van mobiliteit in onze gemeente. Daarom nodigen zij bewoners uit om hierover mee te denken tijdens een bewonersavond op maandagavond 27 mei. De gemeente houdt dan een interactieve sessie waar de stem en visie van de bewoner centraal staat.

  • Datum: maandag 27 mei
  • Inloop: 19.00 uur 
  • Start bijeenkomst: 19.30 uur
  • Einde: Uiterlijk: 22.00 uur 
  • Locatie: Het Kwartier Stolwijk, Jan Steenlaan 16b Stolwijk

Mobiliteit in de Krimpenerwaard

Tijdens deze avond kunt u actief deelnemen aan het vormgeven van de mobiliteit in de gemeente Krimpenerwaard. Er worden onderwerpen besproken die iedereen raken, zoals: wat is er nodig om parkeren in de gemeente te verbeteren? Hoe kan de veiligheid voor fietsers verbeteren? Hoe wordt tegen de toekomst van de veerponten aangekeken? Hoe wordt de juiste balans gevonden met het vrachtverkeer, de ondernemers en de bewoners? Hoe blijft de gemeente veilig en bereikbaar? Uw ervaringen en ideeën zijn hierin van groot belang voor de gemeente.

Nieuw omgevingsprogramma

Het gaat immers om de leefbaarheid en bereikbaarheid van de plek waar iedereen met plezier kan wonen, werken en recreëren. Gezamenlijk kan de basis gelegd worden voor een nieuw Omgevingsprogramma Mobiliteit, dat richting geeft aan de beslissingen die de gemeente in de toekomst neemt. De gemeente nodigt u uit erbij te zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio