15.8 C
De Bilt

BinnenKijken bij Bedrijven 2021: bedrijven kunnen zich nu inschrijven

Krimpenerwaard – Van 25 tot en met 29 oktober kunnen bedrijven weer hun deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs. BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is hét event waar werkgevers op een laagdrempelige manier potentiële werknemers kunnen ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

BinnenKijken bij Bedrijven

BKBB is een vernieuwde voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven en wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Midden-Holland (WSP) in nauwe samenwerking met de gemeenten in de arbeidsregio: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen.

Tijdens de actieweek zetten bedrijven en organisaties in de regio hun deuren open voor binnenkijkers: mensen die een nieuwe baan willen, een carrièreswitch willen maken, een werkervaringsplek zoeken of stage willen lopen. Potentiële werknemers krijgen zo een goed beeld van de werkgelegenheid in de regio en van hun mogelijkheden bij een specifiek bedrijf. En werkgevers maken op een laagdrempelige manier kennis met potentiële werknemers en vinden zo (toekomstig) personeel.

Stagiaires en werkzoekenden

Bedrijven die hun deuren willen openen voor binnenkijkers kunnen zich registreren via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Met hun inlogcodes kunnen ze vervolgens hun bedrijfspagina beheren. Daarop geven ze aan welke vacatures en stageplaatsen ze hebben en wanneer belangstellenden kunnen langskomen. Hoe vaak en hoe lang bedrijven hun deuren openen in de actieweek, bepalen ze zelf.

Ook bepalen ze zelf hoe hun programma eruitziet. Ze kunnen bezoekers bijvoorbeeld een rondleiding geven, maar ook één-op-ééngesprekken voeren. Vanaf 6 september kunnen werkzoekenden en stagiairs zich via de site aanmelden bij bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Aron Paijens, projectmedewerker ‘Binnenkijken Bij Bedrijven’ van de gemeente Krimpenerwaard, via telefoonnummer 14 0182 of per e-mail naar A.Paijens@krimpenerwaard.nl

BKBB wordt ondersteund door VNO-NCW en de ondernemersverenigingen in de arbeidsmarktregio: Gouda Onderneemt, Ondernemerskring Krimpenerwaard, Ondernemers Platform Waddinxveen en Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio