19 C
De Bilt

Bo Rook krijgt Krimpense Maan uitgereikt

Woensdag 29 mei werd Bo Rook verrast met een Krimpense Maan. Wethouder Kirsten Jaarsma reikte de Maan uit vanwege Rook’s exceptionele prestatie. In april haalde zij voor de derde keer goud tijdens het Europees Kampioenschap Taekwondo. Het EK werd gehouden in Lublin, Polen. In de finale versloeg ze de Noorse Hole Ann Linnea. Een indrukwekkende prestatie!

Bo Rook jarenlang aan de top

Bo maakt al jarenlang deel uit van de internationale taekwondo-elite. Na 18 jaar is ze nog net zo enthousiast als in het begin over deze sport. Ze blijft zichzelf ontwikkelen en er komen altijd nieuwe uitdagingen op haar pad. De volgende staat al weer voor de deur: In november doet zij mee aan de World Cup in Argentinië.

Steun vanuit haar team

Tijdens al deze jaren is zij bijgestaan door een team van trainers. Daarnaast ontving zij steun van ouders en sponsoren. Als verrassing waren zij ook aanwezig tijdens de uitreiking van de Krimpense Maan in sporthal de Boog.
De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio