Coen Derickx lijstaanvoerder gemeenteraadverkiezingen PvdA Krimpen

Leden van PvdA Krimpen hebben tijdens de onlangs gehouden afdelingsvergadering van PvdA Krimpen, Coen Derickx unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. De huidige wethouder is al jaren actief voor de PvdA in Krimpen aan den IJssel. Daarvoor was hij in het dagelijks werkzaam als manager en adviseur binnen diverse overheidsorganisaties.

Coen Derickx

Tijdens zijn wethouderschap van de afgelopen 2 jaar heeft Coen Derickx, zich samen met de fractie van de PvdA hard gemaakt om diverse zaken aan te pakken. Zo is het gelukt om perspectief te bieden voor lang lopende zaken. De scouting JWF heeft zicht op de nieuwe locatie voor het wachtschip, voetbalvereniging DCV en hockeyclub MHCK hebben zicht op de stapsgewijze renovatie van hun complex.

Coen Derickx Is Lijsttrekker Voor De PvdA In Krimpen Aan Den IJssel – Foto PvdA Krimpen

Positieve stappen gezet

Tennisclub TCK heeft zicht op het realiseren van de padelbanen. De exploitatie van zwembad De Lansing is mogelijk gemaakt tot 2035. In de ontwikkeling van een inclusief Krimpen zijn positieve stappen gezet. Onder andere is het RegenboogNetwerk ontstaan. Op het Zwaneneiland komt de plaatsing van Freerun- en Calisthenics-elementen en wordt de skatebaan gerenoveerd.

Struikelstenen

Dankzij moties van de PvdA zijn de Struikelstenen als oorlogsmonument gerealiseerd en is inzet gepleegd voor bomen en groenbehoud. PvdA Krimpen heeft dankzij het indienen en aannemen van een motie ervoor gezorgd dat de vroegtijdige screening logopedie behouden is gebleven voor onze inwoners. 

Er is tweemaal een amendement ingediend en aangenomen voor extra ondersteuning van stichting Leergeld

Met Coen Derickx als lijsttrekker, maakt de PvdA fractie Krimpen zich voor en na de gemeenteraadverkiezingen opnieuw hard om samen voor Krimpen aan de slag te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio