17.2 C
De Bilt

Comedynight met Andries Tunru en Marco Lopes in De Tuyter 

Op zaterdag 26 maart is het weer comedynight in Theater de Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Tijdens deze avond zullen cabaretiers Andries Tunru en Marco Lopes op de planken staan.

Vele taleneten van Andries Tunru en Marco Lopes

Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Na het binnenhalen van de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, heeft hij de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten gewonnen. Andries ontving lovende recensies over zijn eerste avondvullende voorstelling Vlees, vis, wal en schip. In 2020 deed Andries mee aan het winterseizoen van De Slimste Mens, waar hij als eerste deelnemer sinds dertien seizoenen zeven afleveringen op rij won. Hij werd uiteindelijk tweede, achter “Snollebollekes” Rob Kemps.  

“Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten.
Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.”

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

“Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet.”

Voor aanvang van de voorstelling kun je genieten van een theatermenu in Eetcafe De Crimpenaar voor €22,50 p.p. of reserveer alvast een High Wine arrangement voor €14,50 p.p.  Zin gekregen in een gezellig avondje uit?  Tickets a 15,- zijn te verkrijgen via www.uitagendakrimpen.nl, op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 11.30 uur aan de balie van De Tuyter of voor aanvang van de voorstelling. Aanvang 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio