-0.5 C
De Bilt

Regenboognetwerk Krimpen vraagt op 11 oktober aandacht voor Coming Out Day 2023

Op ‘Coming-Outdag’ (Coming Out Day) wordt aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, homo, biseksueel of transgender (LHBTI) openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt: het uit de kast komen oftewel de coming-out. Het Regenboognetwerk Krimpen grijpt deze dag aan om ook in Krimpen aan den IJssel aandacht te vragen voor seksuele geaardheid in Nederland.

Om 9.00 uur hijsen we met wethouder Kirsten Jaarsma de regenboogvlag op het Raadhuisplein. Aansluitend is er een koffiebijeenkomst in Eetcafé de Crimpenaar. Inwoners van Krimpen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Coming Out Day Comedy Café

En verder die dag organiseren we om 20.00 uur een Coming Out Day Comedy Café in De Tuyter. een avond onbedaarlijk lachen voor jong en oud.

Een line-up van 5 ervaren comedians bezorgt u een echt avondje uit. Met hun kritische kijk op de wereld en op zichzelf weten ze uw lachspieren aan het werk te krijgen. En u kunt natuurlijk een LHBTI-sausje verwachten. Reken maar op twee uur volop genieten!

Coming Out Day Comedy Café
Coming Out Day Comedy Café – Beeld: Regenboognetwerk Krimpen

Een avond voor iedereen, dus geen exclusief LHBTI evenement!

U ben natuurlijk zeer welkom om van hilarische comedy te genieten. Kaarten à € 4,50 verkrijgbaar via de uit agenda krimpen: https://ap.lc/3Mf09

Meer informatie over de activiteiten van het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel vindt u op onze website www.regenboognetwerkkrimpen.nl. U kunt contact opnemen per mail: regenboognetwerkkrimpen@outlook.com. U vindt ons ook op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio