14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Gratis computercursus in de Bibliotheek van Krimpen aan de Lek

Voor iedereen die het lastig vindt om met een computer of tablet om te gaan, start op dinsdag 9 mei de computercursus Klik & Tik in de Bibliotheek van Krimpen aan de Lek. Veel mensen vinden het moeilijk om iets te doen op een computer of op internet. De computercursus Klik & Tik leert je om een computer, laptop of tablet te gaan gebruiken. Het is ook bedoeld voor mensen die hun kennis willen opfrissen of met meer zelfvertrouwen hun computer willen gebruiken.

In 6 lesochtenden (10:00-12:00 uur) ga je aan de slag om de basis te leren: typen, scrollen en slepen, inloggen, informatie zoeken en e-mailen. Het lesprogramma bestaat uit filmpjes met eenvoudige uitleg, waarna zelf geoefend kan worden met praktische oefeningen. Je leert op je eigen tempo en onder begeleiding van deskundige vrijwilligers.

Aanmelden cursus

Deze computercursus start op dinsdag 9 mei in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Deelname is kosteloos en je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. Er zijn laptops beschikbaar om op te werken.

Aanmelden kan via de balie van de Bibliotheek of bel met Wendy Haeck via telefoonnummer 0180-669999.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio