De Coronavoucher Krimpen komt eraan! Schrijf uw organisatie nu in!

Krimpen aan den IJssel – Alle Krimpense huishoudens ontvangen vanaf 4 november de Coronavoucher Krimpen ter waarde van € 25,-. De coronatijd heeft veel van Krimpense organisaties gevraagd. We zijn heel blij dat er op dit moment weer meer mogelijk is. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil daarom graag juist nu iets extra’s doen voor de Krimpense samenleving.

Te besteden bij ondernemer, maatschappelijke instelling of kerk

De huishoudens kunnen de Coronavoucher tot en met 31 december 2021 besteden bij Krimpense ondernemers die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie ingeleverd worden. Zo is de Coronavoucher Krimpen een financieel steuntje in de rug voor organisaties en inwoners van onze gemeente.

Meld uw organisatie tussen 19 en 31 oktober aan

Meld uw organisatie tussen 19 en 31 oktober aan voor de actie Coronavoucher Krimpen via coronavoucherkrimpen.nl/aanmelden. Alle aanvragen worden beoordeeld. De organisaties die voor deze actie in aanmerking komen ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunnen de organisaties inloggen op een website om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren. Let op: de website gaat live op dinsdag 19 oktober. 

Deelnemende organisaties Coronavoucher Krimpen

Alle deelnemende organisaties komen op www.coronavoucherkrimpen.nl te staan. Zo zien alle inwoners welke organisaties meedoen aan de actie. Verder ontvangen de deelnemende organisaties verschillende promotiematerialen om te laten zien dat inwoners bij hen de Coronavoucher Krimpen kunnen inleveren.

Help elkaar, geef lokaal met de Coronavoucher Krimpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img