16.7 C
De Bilt

Crimpenhof heeft geen samenhang

Krimpen aan den IJssel – Winkelcentrum de Crimpenhof is de laatste tijd erg in de publiciteit over de vraag “Crimpenhof wel of niet open op zondag”. Op die vraag komt veel ophef.

Open of dicht

De één wil de winkels open en de ander wil de winkels dicht en genieten van de zondagsrust. De vraag rijst waarom de winkeliers niet dezelfde openingstijden van het winkelcentrum aanhouden? Ook lijkt er een gebrek te zijn aan diversiteit aan winkels.

Geen samenhang Crimpenhof!

In de Crimpenhof zijn er diverse soorten ondernemers. Zo zijn er de franchise ondernemers en een groot aantal kleinere ondernemers. Het probleem met de openingstijden zit vaak bij de kleinere ondernemers. Zij missen het personeel of de wil om zich aan de reguliere openingstijden van het winkelcentrum te houden. Er ontbreekt samenhang.

Verwarrende openingstijden

Zo gaat doordeweeks de ene zaak open om 08:00 uur, een andere om 9.00 uur en weer anderen om 10.00 of zelf 11.00 uur. Ook met de koopavond op de vrijdag is er veel onduidelijkheid voor klanten. De ene winkel is de koopavond wel open en de andere is weer gesloten. De verwarring voor het winkelend publiek is groot en zijn blijven op de vrijdagavond dan ook steeds vaker weg.

Diversiteit ontbreekt

Winkelcentrum Crimpenhof staat niet echt bekend om de gezellige winkelsfeer, zeker niet op de vrijdagavond. De diversiteit aan winkels is klein te noemen voor een winkelcentrum met zoveel panden. Zo zijn er (binnenkort) 3 supermarkten, 4 brillenzaken, 3 kapsalons, 2 parfumeriezaken, 2 reisbureaus, 3 juweliers, 4 kledingzaken, 4 schoenenwinkels en 2 lingeriezaken. Veel dubbelop of in veelvoud dus. Wellicht dat hierin veel valt te verbeteren.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio