8.6 C
De Bilt

Cultuurwerkplaats Krimpen maakt muzikale reis om de wereld door Krimpen

Krimpen aan den IJssel – In navolging op de succesvolle culturele wandeling organiseert Cultuurwerkplaats Krimpen i.s.m. muzikanten uit verschillende hoeken van de wereld en enkele cateraars/ restaurants REIS OM DE WERELD; een muzikale wandeling door Krimpen. Tijdens de wandeling kunt u genieten van muzikale optredens en bijpassende hapjes uit verschillende culturen die Krimpen rijk is.

Reserveer een starttijd

Via de ticketservice koopt u een ticket en reserveert daarmee een starttijd. U loopt met z’n tweeën tenzij u een gezin bent. De startlocatie van deze wandeling is Sporthal de Boog, Krimpenerbosweg 2a, waar u muzikaal ontvangen wordt met een Nederlands tintje. Hier start u uw wandeling met een coffee to go en Nederlandse lekkernij. U ontvangt hier tevens een startbewijs en routekaart.

Bijna 2 uur wandelen met muziek onderweg

Vervolgens gaat u gedurende anderhalf/ twee uur wandelen door o.a. het groenrijke gebied en wordt u onderweg getrakteerd op muzikale optredens uit Syrië, Molukken, Spanje en de Balkan.  Optredens zijn o.a. van het Balkan Orchestra en Manito. Bij elke muzikale stop wordt u verrast met een culinair hapje passend bij de cultuur. Catering is o.a in handen van Damascus Kasteel en Eetcafé De Crimpenaar.

Tickets bij Cultuurwerkplaats Krimpen

Gedurende de wandeling ontvangt u nog een leuk informatief aandenken aan de wandeling en bij terugkomst bij de Boog nog een extra multiculturele culinaire verassing voor thuis. Tickets zijn voor 10 euro (kinderen 6 t/m 12 jaar 5 euro) te verkrijgen via Cultuurwerkplaats Krimpen www.cwpkrimpen.nl of 06-22640541

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio