9.4 C
De Bilt

D66 Krimpen aan den IJssel organiseert masterclass “Hoe werkt de gemeenteraad?”

Krimpen aan den IJssel – Op vrijdag 17 en vrijdag 24 september aanstaande organiseert politieke partij D66 Krimpen aan den IJssel een masterclass “Hoe werkt de gemeenteraad”.  Voor iedereen die meer wil weten hoe de gemeenteraad werkt geeft deze masterclass alle informatie. Misschien kan het zelfs een opstap zijn naar deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. De masterclass is gratis toegankelijk voor D66 leden, niet-leden betalen een bijdrage van € 17,50, inclusief een kopje koffie.

Masterclass

De Masterclass is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het gemeenteraadswerk en zich misschien zelfs afvraagt of hij/zij zich wil kandideren voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Tijdens de masterclass komen onderwerpen aan de orde als: hoe werkt de lokale politiek, wat zijn bevoegdheden, taken en rollen van de gemeenteraad en het college van B&W; wat houdt het werk van een raadslid in, hoe kun je als raadslid je rol als volksvertegenwoordiger invullen? Aan de hand van een paar praktijksituaties wordt interactief besproken hoe het raadswerk in de praktijk werkt.

Opgeven bij D66

De masterclass zal in de avonduren plaatsvinden.  Exacte locatie en tijdstip worden nog bekendgemaakt. Belangstellenden kunnen zich tot vrijdag 10 september aanmelden per e-mail naar secretaris@d666krimpenaandenijssel.nl.  Vermeld naam, adres en telefoonnummer in uw e-mail. Wie eerst meer informatie wil kan telefonisch contact opnemen met Kees van den Brink, afdelingsvoorzitter D66 Krimpen aan den IJssel, op 0622.211.726.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio