9.8 C
De Bilt

Daandagavondshow beleeft laatste uitzending bij RTV Krimpenerwaard

Krimpenerwaard – Daan Koene presenteert maandagavond 29 juli voor de laatste keer de Daandagavondshow. Vanwege zijn veranderde werkplek overdag bij zijn werkgever, kan hij niet meer op tijd in de studio zijn. Met pijn in zijn hart heeft hij deze beslissing moeten nemen, want radio maken is zijn passie en hij heeft de Daandagavondshow al die jaren met veel plezier gepresenteerd.

Daandagavondshow extra lang

Daan begon destijds met radio maken bij omroep Velsen, de plaats waar hij destijds woonde en draaide in een jongerencentrum. Nadat hij verhuisd was, kwam hij in 2011 in aanraking met Radio Centraal in Bergambacht, waar hij diverse programma’s verzorgde. Sinds 2015 presenteerde hij met veel enthousiasme de Daandagavondshow bij RTV Krimpenerwaard. Voor de gelegenheid is de laatste editie maandagavond extra lang, namelijk van 20.00 uur tot 00.00 uur. Alle hoogtepunten van de afgelopen jaren komen voorbij en diverse gasten zullen hun opwachting maken in de laatste editie van de Daandagavondshow.

Romijnse tijd vroeger op de avond

Vanaf maandag 5 augustus zijn Edwin Romijn en Niels met de Romijnse tijd op maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur te beluisteren. Hiermee schuiven zij twee uurtjes naar voren op prime time.

RTV Krimpenerwaard

RTV Krimpenerwaard is de lokale omroep voor de hele Krimpenerwaard en brengen een weekvullend programma. Voor informatie en programmering kunt u terecht op hun website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio