18.3 C
De Bilt
donderdag, 11 augustus 2022

Doe ook dankbaar vrijwilligerswerk voor ouderen bij Welzijn Krimpenerwaard

Krimpenerwaard – WelZijn Krimpenerwaard is op zoek naar vrijwilliger(s) die willen helpen op de ontmoetingsgroepen in Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan de Lek. Deze ontmoetingsgroep is een gezellige kleine groep waar kwetsbare en/of eenzame senioren komen, die behoefte hebben aan een stukje gezelligheid en ontmoeting.

De vrijwilligers draaien de groep en zorgen voor een stukje gezelligheid en ontvangst, maken een praatje of doen een spelletje en bepalen gezamenlijk welke activiteit er wordt gedaan.

Dagdeel meedraaien als vrijwilliger

De ontmoetingsgroep is iedere maandag tussen 10.00 en 12.00 uur in de ontmoetingsruimte van Appartementencomplex Geerestein en op dinsdag van 10.00-11.30 in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. U kunt als vrijwilliger een dagdeel meedraaien bijvoorbeeld één dag per week of per veertien dagen.

Belangstelling? Laat het ons weten!

Heeft u belangstelling om mee te draaien op de ontmoetingsgroep? Of wilt u een keertje meedraaien om te bekijken of het bij u past? We vertellen u graag meer! U kunt voor meer informatie en/of aanmelding contact opnemen met Marjolein de Waard van WelZijn Krimpenerwaard, tel. 06-39726431 of via m.dewaard@welzijnkrimpenerwaard.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio