1.8 C
De Bilt

De Polderband sluit jubileumtour afmet gratis concert in café Postiljon

De Polderband sluit zijn jubileumtour af op zondagmiddag 26 november in café Postiljon, Noordplein 101 in Rotterdam. De pop- en rockgroep uit de Krimpenerwaard geeft een gratis concert vanaf 16 uur. In het dertigjarig bestaan van de band is de groep geregeld te gast geweest in het Oude Noorden. “Het leek voor zowel het café als voor ons de leukste plek om ons jubileumjaar af te sluiten,” zegt bandleider/gitarist Frans Blind. “We hebben altijd ontzettend graag gespeeld in deze gezellige, drukbezochte zaak. We maken er daar altijd een feest van.”

Polderband 

De Polderband, opgericht door vijf vrienden met roots in oude bekende Krimpense bands uit de jaren zeventig (zoals The Frog en Fragile) bestaat verder uit drummer Hans Siefert, bassist Boetje Sengkerij, gitarist René de Beuk en Pieter Harcksen op gitaarsynthesizer. Het vijftal speelt covers uit de pop- en rockhistorie van de laatste decennia van de vorige eeuw. Vaak worden de nummers op een verrassende manier bewerkt. Er wordt meerstemmig bij gezongen.

De datum voor het traditionele nieuwjaarsconcert staat ook al vast: zondag 7 januari 2024. Dan speelt De Polderband in Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio