17 C
De Bilt

De Treffers in Krimpen aan den IJssel gastheer voor het schoolhandbaltoernooi 2023

Op woensdag 21 juni 2023 organiseert handbalvereniging De Treffers in samenwerking met Synerkri het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Van 14.00 tot 18.00 uur zal een groot aantal schoolteams de handbalstrijd aanbinden. De wedstrijden worden gespeeld op het buitenveld van de vereniging en in de erbij gelegen gymzaal aan de Groenendaal, naast het Krimpenerwaardcollege.

Toernooi bij De Treffers

Zo’n 135 scholieren, verdeeld over 19 meisjes- en jongensteams uit de groepen 6, 7 en 8 treden tegen elkaar in het strijdperk. Ze vertegenwoordigen de basisscholen Johannes Calvijnschool, OBS de Groeiplaneet, PCB het Kompas, GBS Het Mozaïek, het Octaaf en PCB de Wegwijzer uit Krimpen aan den IJssel. Per leeftijdsgroep wordt gestreden voor een eerste plaats. Het wordt zeker een leuke, sportieve middag waar deze leerlingen op een uitdagende manier kennis maken met de handbalsport.

Ouders, familieleden, vrienden en bekenden worden van harte uitgenodigd om de meisjes en jongens  te komen aanmoedigen en er met elkaar een gezellige middag van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio