4.2 C
De Bilt

Drama na sprong van flat in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel – Een drama in Krimpen vanmiddag. Even rond 14.45 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor wat een reanimatie zou moeten zijn bij de Albert Heijn aan het Raadhuisplein. Eenmaal aangekomen werd direct duidelijk dat er zich een enorm drama had afgespeeld ter plaatse. Ook de lifeliner, diverse politiediensten en de Officier van Dienst was aanwezig.

Val door het dak in winkel

In de naastgelegen flat bleek een persoon van het balkon gesprongen te zijn. Hierbij viel deze persoon eerst door het dak van de ondergelegen Albert Heijn. Dit gaf natuurlijk een enorme klap en paniek in de winkel. Meerdere klanten en personeelsleden zagen het voor hun ogen gebeuren. De persoon kwam door het plafond op de winkelvloer terecht.

Slachtofferhulp na drama

Voor betrokkenen is er direct slachtofferhulp geregeld. Zij zullen worden bijgestaan in het verwerken van dit drama. Omstanders en omwonenden reageerden erg geschrokken van de gebeurtenissen. Wanneer u zelf hulp nodig denkt te hebben, omdat u iets heeft gezien van dit drama of er anderzijds bij betrokken bent, kunt u ook Slachtofferhulp Nederland bellen: 0900-0101

Winkels gesloten

De Albert Heijn is voor nu gesloten. Morgen hopen zij weer toegankelijk te zijn voor het winkelend publiek. Allereerst moet hulp worden geboden aan betrokken personeelsleden en klanten. Daarna zal ook de schade hersteld moeten worden.

Persoon overleden

De persoon die deze wanhoopsdaad heeft gepleegd, heeft de val niet overleefd. Reanimatie mocht niet meer baten. Ook voor flatbewoners is het hele gebeuren hard aangekomen. Er zal nog nader onderzoek naar de oorzaak verricht worden, om andere oorzaken uit te sluiten.

Heeft u hulp nodig?

Dan kunt u contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800- 0113 en 113.nl. Zelfmoordpreventie is 24/7 bereikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio