23.8 C
De Bilt

Drumfanfare Crescendo bereid zich voor op de 36ste Taptoe

Krimpen aan de Lek – Drumfanfare Crescendo is niet meer weg te denken bij allerlei evenementen als de Sinterklaasintocht, de avondvierdaagsen, lampionnenoptochten, Koningsdag en Carnavalsoptochten in de regio, maar ook bij o.a. Dodenherdenking speelt de fanfare een grote rol. Maar ook de Taptoe is iets waar de leden graag aan mee doen.

Sinds 2016 is de Taptoe bij voetbalvereniging Dilettant zodat zij de Taptoe nog grootser aan kunnen pakken. Repeteren doet de drumfanfare op het terrein van de ijsvereniging Thialf. Daar is voldoende ruimte om de loopbewegingen voor de Taptoe te oefenen.

Drumfanfare Crescendo doet veel

De muzikanten van de drumfanfare zijn momenteel, onder leiding van Tamboer-Maître Ludovic Blommers, druk aan het repeteren voor de 36ste Taptoe, die op 2 juli op de voetbalvelden van Dilettant wordt gehouden. De drumfanfare gaat ook veel naar festivals waar zij regelmatig goed scoren met de shows. Daarom belooft deze Taptoe ook weer een groots spektakel te worden waar alle muziekrepertoire uit de kast wordt gehaald.

Tamboer-Maître Ludovic Blommers © Joke Rietveld – Regio Online

Vijf shows op de 36ste Taptoe

Er worden in totaal vijf verschillende shows gelopen door de volgende groepen:

Show-en Marchingband Tamarco Leiderdorp, Showkorps O&V Nuenen, Dice Musica uit Ter Aar , Euroband uit Rotterdam en Muziekvereniging Crescendo uit Krimpen aan de Lek.

© Joke Rietveld – Regio Online

Street parade

Voordat de Taptoe begint, gaan de korpsen om 18.00uur eerst door de straten van krimpen aan de Lek, de street parade. De korpsen worden verdeeld over de wijken om de bewoners vast in de sfeer te brengen.

Tijdens de Taptoe worden ook activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals een springkussen. U kunt de kinderen dan ook meenemen en hoeven zij zich dus niet te vervelen.

Heeft u al zin in de gezelligheid en de muziek op de voetbalvelden van voetbalvereniging Dilettant?

Kom dan 2 juli 2022 van 18:00u – 21:30u naar de Taptoe toe! De toegang is bovendien gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio