Eerste binnenrommelmarkt Tuinstraat Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Het was een grote wens van Rommelmarkt Tuinstraat Oud-Krimpen, om een keer een rommelmarkt binnen te kunnen organiseren. Het is organisator Cora van der Sluis uiteindelijk gelukt om de vergunning hiervoor rond te krijgen.

Droge voeten in Muziekschool

In de actieve buurt wordt jaarlijks een rommelmarkt buiten gehouden, maar deze viel vorig jaar helaas erg in het water door het slechte weer. Vandaar dat er een lang gekoesterde wens was, om de rommelmarkt een keer binnen in de oude muziekschool aan de Tuinstraat te houden.

Plek voor 35 kramen

Uiteindelijk is het dus gelukt en zal er op zaterdag 21 april a.s. van 9.30 tot 15.30 uur een rommelmarkt worden gehouden in de muziekschool. Er zijn 35 plekken beschikbaar voor mensen die hun spulletjes willen verkopen. Een plek is ca. 2,50 meter breed, met een tafel van 1,80 meter en een stoel. De kosten voor een plek bedragen slechts € 10,00.

Aanmelden

Mensen die zich willen aanmelden en een plek reserveren kunnen dat doen via een privébericht (pb) op de Facebook-pagina Rommelmarkt Tuinstraat OUD Krimpen. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld, dus wees er snel bij.

Voor bezoekers is de toegang tot de rommelmarkt uiteraard gratis. Iedereen is van harte welkom.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img