14.4 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Eerste Kindercarnaval Bloemrijk goed begin

Krimpen aan de IJssel – Vandaag was de eerste kindercarnaval in de ontmoetingsruimte van Bloemrijk. Het feest was georganiseerd door Louisette van der Heijden-Burgers en een begin van alle plannen die zij heeft om van de wijk Bloemrijk een bruisende wijk te maken.  

Er was veel voorbereid om de kindermiddag goed voor elkaar te krijgen. Overal waren flyers opgehangen en ook via Facebook was het evenement veel gedeeld. De ruimte was gezellig versierd en de kinderen kregen gratis limonade. Voor maar €1,- werden de kinderen van 15.00 uur tot 17.00 uur leuk bezig gehouden.
De kinderen die aanwezig waren hadden het reuze naar hun zin. Vooral de karaoke was erg in trek en daar lieten de kleine talentjes zich goed horen.

Ouderen en jongeren

Louisette wil hierna ook starten met kinderen die koken voor ouderen. Dan mogen kinderen een maaltijd maken voor de ouderen die dat gezamenlijk in de ontmoetingsruimte komen nuttigen. Zo breng je jongeren en ouderen bij elkaar en haal je de ouderen uit hun eenzaamheid.
Het is de bedoeling dat er in de ontmoetingsruimte veel activiteiten georganiseerd gaan worden, voor zowel de jeugd als voor ouderen.
Louisette is in gesprek met de gemeente voor financiële ondersteuning. Deze gesprekken zijn al positief geweest en er is toezegging tot financiële steun.

Foto’s J. Rietveld © Regio Online

Meer foto’s en nabestellen: https://www.beeldbankregioonline.nl/fotos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio