22.2 C
De Bilt

Muziekvereniging Excelsior en popkoor Sabroso geven een Midzomerconcert

Ouderkerk aan den IJssel – Op zaterdagavond 15 juni 2024 geven muziekvereniging Excelsior en popkoor Sabroso een zomers concert in de Grote zaal van De Drie Maenen. Het harmonieorkest onder leiding van Jesse Zandee speelt een afwisseling van zomerse muziekstukken zoals Paso Flamenco, Ensenada, Flower power en filmmuziek van ‘How to Train your Dragon’.

Popkoor Sabroso onder leiding van Gertjan Essenstam zingt onder andere Dreamer, Valerie, I’m still standing, I won’t give up en de medley I’m so excited van Aretha Franklin. Voor Sabroso is het een drukke dag want ze doen die dag ook mee met het RotjeKoor-festival in Rotterdam. Dubbelzomers dus.

Excelsiors KinderZomerOrkest

Tijdens het Midzomerconcert is er ook een optreden van de kinderen die meedoen met Excelsiors KinderZomerOrkest, een muziekproject voor kinderen uit de groepen 4 t/m 6 van de Ouderkerkse basisscholen. Zij laten met blokfluit en Boomwhackers horen en zien wat ze in zeven lessen geleerd hebben. En natuurlijk hoe leuk het is om samen muziek te maken.

affiche Midzomerconcert 15 juni 2024
Affiche Midzomerconcert 15 juni 2024

Het laatste geldt zeker ook volwassenen. In samenwerking met muziekvereniging Lekkerkerk organiseert Excelsior vanaf september een muziekproject voor volwassenen. Ervaring met muziek maken of noten kunnen lezen is niet nodig en voor muziekinstrumenten wordt gezorgd.

Midzomerconcert

Het Midzomerconcert begint om 20 uur, zaal open 19:30 uur, en de toegang is gratis. Tijdens de verloting in de pauze zijn er ook zomerse prijsjes te winnen.

Meer informatie, ook over het muziekproject voor volwassenen, via: www.excelsiorouderkerk.nl  en voor Sabroso: https://www.facebook.com/popkoorsabroso.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio