18 C
De Bilt

Excelsior en Gouds Muziektheater met ontknoping van De Mislukte Maestro

Ouderkerk a/d IJssel – Het Gouds Muziektheater en muziekvereniging Excelsior onthullen op zaterdagavond 22 april 2023 wie de dader is van de moord op mislukte maestro Theodoor van Noorwegen. Deze mislukte maestro solliciteerde op een vacature voor dirigent bij een harmonieorkest. Hij werd aangenomen, maar of iedereen daar nou blij mee was? Vervolgens kwam hij een misdaad op het spoor en werd vermoord. Het harmonieorkest is in rep en roer. Wat is er gebeurd en wie heeft het gedaan? Een van de leden? Iemand van het bestuur? Een daadkrachtige politie-inspecteur lost het op en na een spannende ontknoping wordt de dader gearresteerd.

Avondvullend programma van Excelsior en Gouds Muziektheater

Tijdens deze avondvullende muzikale komedie gebeurt er van alles op het toneel en wordt er vooral ook veel muziek gemaakt. Niet alleen door het gehele harmonieorkest, maar ook door een aantal leden samen en een pianist. En natuurlijk wordt er ook volop gezongen door het Gouds Muziektheater. In totaal gaat het om ruim twintig muziekstukken.

Westside Story, Beauty and the Beast en Jungle Book

Speciaal voor de voorstelling hebben de (echte) dirigenten van Excelsior en het Gouds Muziektheater bekende melodieën uit musicals zoals Westside Story, Beauty and the Beast en Jungle Book bewerkt voor een harmonieorkest. Daarnaast zijn er vele bekende liedjes van een toepasselijke Nederlandse tekst voorzien, waaronder natuurlijk de eerder gehoorde IJselijke kreten maar bijvoorbeeld ook Alles wat jij kan, kan ik beter en Wie het laatst lacht.

De ontknoping is op zaterdagavond 22 april 2023 in de grote zaal van De Drie Maenen en begint om 20 uur, zaal open 19:30 uur. In de pauze wordt een verloting gehouden. De toegang is gratis, maar het wordt aangeraden om plaatsen te reserveren via de website van Excelsior: www.excelsiorouderkerk.nl. Meer informatie is ook te vinden op facebook/instagram (Gouds Muziektheater, ExcelsiorOuderkerk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio