15.7 C
De Bilt

Een leefbaar Krimpen maken we met elkaar

Krimpen aan den IJssel – De fractie van Leefbaar Krimpen wil de inwoners van de IJsselgemeente via onderstaande feestgroet een knallend uiteinde en een leefbaar en gezond 2018 toewensen.

Groenste gemeente

Nog even en Oud en Nieuw staat voor de deur. Weer een jaar afgesloten, een jaar waarin wij als inwoners van Krimpen aan den IJssel met trots konden vermelden dat wij in de groenste stad van Nederland wonen. Het zal niemand ontgaan zijn. Komende in Krimpen aan den IJssel worden we welkom geheten met de slogan “Welkom in de groenste gemeente van Nederland”.

We naderen het nieuwe jaar. Maar eerst nog even massaal naar de winkel om vuurwerk in te slaan, want eerlijk is eerlijk het is en blijft een mooi spektakel. Maar nu komt het:

In nieuwe jaar, oude rommel niet achterlaten

Na het afsteken van het vuurwerk blijft er altijd restafval achter. Wat zou het mooi zijn als iedereen na het afsteken de resten even opveegt en in de aanwezige ondergrondse afvalcontainers deponeert. Waarom deze vraag hoor ik u denken. Op nieuwjaarsdag gaan de kinderen zoeken naar niet afgestoken vuurwerk. En u raadt het al, ze gaan proberen het vuurwerk aan te steken met het risico gewond te raken. En willen wij dat? Nee dus. Vandaar de vraag om de resten op te ruimen. Kunnen wij als bewoners van Krimpen aan den IJssel met trots zeggen dat we na de groenste nu ook in de schoonste gemeente van Nederland wonen.

En wees eerlijk het is een kleine moeite en u doet er veel mensen een plezier mee.

Namens fractie en bestuur van Leefbaar Krimpen
alvast bedankt voor u medewerking!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio