21.6 C
De Bilt

Gemeente Belang Krimpenerwaard op braderie Krimpen aan de Lek

Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK) staat zaterdag 25 juni met een kraam op de braderie in Krimpen aan de Lek. Hiermee wil de lokale partij haar lokaal politiek werk bij de inwoners onder de aandacht brengen. VGBK wil jongeren meer bij de lokale politiek betrekken. Zij roept jongeren op om actief te worden in de lokale politiek.

Aanmelden bij één van de politieke partijen

Meld je aan bij een van de politieke partijen in de gemeente Krimpenerwaard, en doe mee. Blijf niet langs de kant staan maar laat je stem maar vooral je ideeën horen. Het is een oud gezegde “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Dus jongeren uit de Krimpenerwaard creëer je kans, maar vooral pak je kans om mee te doen. Interesse? Bezoek de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard op de braderie in Krimpen aan de Lek.

VGBK zet de belangen van inwoners centraal waarbij o.a. thema’s als leefbaarheid, duurzaamheid jongeren- en ouderenzorg een belangrijke rol spelen. Daarbij gaat de partij voor een politiek van de menselijke maat en meer participatie en correctie door de inwoners en presenteert zich hierbij als een springlevende, stabiele factor binnen de Krimpenerwaard.

Gemeente Belang wil in gesprek

Op de braderie wil Gemeente Belang Krimpenerwaard graag van de bezoekers weten wat zij belangrijk vinden in hun woonomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan wat lokale politiek inhoudt. Daarnaast worden de bezoekers aan de kraam van VGBK uitgedaagd om hun kennis over de Krimpenerwaard te testen door mee te doen aan de Krimpenerwaardquiz met als hoofdprijs een slagroomtaart. Voor de kleinste onder ons is er een grabbelton aanwezig.

Kortom reden genoeg om een bezoek aan de kraam van de partij te brengen. Tot zaterdag 25 juni in Krimpen aan de Lek. Gemeente Belang Krimpenerwaard wil graag met u in gesprek gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio